Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Krijg jij energie van klantcontact? Ben jij de welbekende "spin in het web" en word jij gelukkig van een dynamische rol waarbij jij je grafische kennis ook nog kunt gebruiken? Dan is deze functie als Commercieel Medewerker Binnendienst bij DMprintmedia in Malden echt iets voor jou!

Commercieel medewerker binnendienst (24-36 uur)

DMprintmedia is een bedrijf dat zich richt op een complete grafische dienstverlening waarbij geavanceerde druk- en printtechnieken op unieke wijze worden gecombineerd met de ervaring van een team professionals. De relaties van DMprintmedia kunnen hierdoor hun in- en externe communicatie overbrengen richting prospects en klanten.

Hoe ziet jouw rol eruit?
DMprintmedia werkt veel samen met mkb-bedrijven in allerlei branches. Voor deze bedrijven ben jij als Commercieel Medewerker Binnendienst het eerste aanspreekpunt zowel fysiek, telefonisch als per e-mail. Je ontvangt alle mensen die binnenlopen bij DMprintmedia. Dit kunnen relaties of leveranciers zijn. Je beantwoordt de binnenkomende telefoontjes en je verwerkt de aanvragen per e-mail. Daarnaast beoordeel je de aanvragen en stelt daarmee vast welke order prioriteit heeft. Kom je er niet uit? Dan is Richard of Stefan er om je verder te helpen.
Met deze rol als Commercieel Medewerker Binnendienst ondersteun je Richard met de dagelijkse verantwoording van lopende opdrachten en het offertetraject. Met jouw grafische achtergrond ben je in staat om een juiste inschatting te maken voor de planning en productie.

Wat heeft DMprintmedia jou te bieden?
  • Een goed salaris van € 2.000 – € 2.600 (op basis van 36 uur), afhankelijk van je kennis en werkervaring.
  • Goede pensioenregeling conform grafimedia cao.
  • 24 vakantiedagen.
  • Een afwisselende en zelfstandige functie voor 24-36 uur per week bijeen duurzaam en modern bedrijf.
  • Werken met een klein en hecht team in een informele sfeer.
  • Een kwispelende collega (en tevens papierversnipperaar); de leukste kantoorhond van Nederland, Polly!

Wie ben jij?
Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je houdt van dynamiek op de afdeling. Je vindt het leuk om veel klantcontact te hebben en met meerdere taken tegelijk bezig te zijn. Daarnaast:
  • heb je hbo werk- en denkniveau;
  • beschik je over grafische kennis en heb je affiniteit met drukwerk;
  • kun je overweg met Outlook en het CMS-systeem;
  • ben je in het bezit van je rijbewijs.

Waar ga je werken?
DMprintmedia is een modern bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze produceren dan ook CO2-neutraal. Ze zijn continue in ontwikkeling en beschikken over alle technieken om de klant van A tot Z optimaal te kunnen bedienen. Alle uitingen worden zelf gemaakt of kunnen worden aangepast. Denk hier bij aan de huisstijl van een bedrijf, reclamewerk op gevels of auto's, drukwerk, posters en spandoeken. Alles wordt custom-made gemaakt en geen aanvraag is te gek.

Je gaat werken binnen een klein, maar vooruitstrevend bedrijf. Dit zie je terug in de werksfeer waarin iedereen wil blijven innoveren en openstaat voor nieuwe kansen. Daarnaast is het een platte organisatie met korte lijnen en leuke collega's. Ze werken graag hard, maar houden ook van gezelligheid tussen het werk door.

Interesse? Laat je gegevens achter, dan gaan we je bellen


DMprintmedia

Versturen

Een aantal tevreden klanten

Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia
Klanten van DMprintmedia