DMprintmedia Als het om de totaal-indruk gaat

Raambelettering

Print

Je kunt een auto, boot , of pand een nieuw uiterlijk geven door deze te voorzien van folie in kleur of voorzien van een illustratie.

Beursdisplays_spotlight

Sign

Presenteer en promoot uw bedrijf tijdens beurzen, expositie of sport evenementen.

People working

Zakelijk drukwerk

Voor onze zakelijke klanten levert DMprintmedia een scala aan drukwerk.

Promotiemateriaal

promotiemateriaalDirect-marketing biedt u de mogelijkheid tot het opbouwen van een langdurige, structurele, duurzame relatie met potentiële klanten. Het is persoonlijk, meetbaar en een uitgelezen kans om te testen wat uw klanten willen. U bent nauwelijks afhankelijk van media omdat u uw direct-marketing in eigen beheer ontwikkelt. DMprintmedia levert een groot aantal producten voor direct-marketing, zoals brochures, posters, flyers, spandoeken etc.

Ook voor een beurspresentatie leveren wij maatwerk voor al uw materiaal. Zo kunnen wij, naast de bovengenoemde producten ook zorgen voor reclameborden, vlaggen en banners en voor de belettering van uw auto(‘s). Wilt u potentiële klanten direct en persoonlijk benaderen? Wij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden.

Meer weten? Vraag direct informatie aan of maak één afspraak met een van onze druk en print specialisten!

Huisstijl

huisstijlEen relatie opbouwen begint al met het uitwisselen van een professioneel visitekaartje. DMprintmedia realiseert graag uw uitdagingen op het gebied van visitekaartjes, bij afgeronde projecten is er al een groot scala aan verschillende visitekaartjes gerealiseerd. Deze kunnen en zijn in de meest uiteenlopende vormen, materiaalsoorten en kleuren gedrukt of digitaal geprint, vanzelfsprekend groen. Zelfs de snelheid waarmee het soms geleverd moest worden was voor ons geen uitdaging.

Briefpapier en vervolgvellen, enveloppen, vriendelijke groetenkaarten, visitekaartjes, deze zaken bepalen de uitstraling van uw organisatie naar buiten. DMprintmedia weet als geen ander dat een consequente doorvoering van uw huisstijl van essentieel belang is. De bewaking daarvan is bij DMprintmedia in goede handen, of het nu om 100.000 vel briefpapier gaat of 100 exemplaren, DMprintmedia staat borg voor uitstekende kwaliteit.

Wilt u potentiële klanten direct en persoonlijk benaderen?

Meer weten? Vraag direct informatie aan of maak één afspraak met een van onze druk en print specialisten!

Autobelettering

AutobeletteringUw bedrijfsvoertuig als extra visitekaartje, of het nu om een compleet beplakte bestelauto, aanhangwagen of uw logo op een personenauto gaat, DMprintmedia adviseert u graag over uw mogelijkheden. Bij reeds gerealiseerde voertuigbelettering is er al een groot scala aan vormen, materiaalsoorten en kleuren gedrukt of digitaal geprint, vanzelfsprekend groen, dus geen uitdaging is ons te groot. Zelfs de snelheid waarmee het soms geleverd moest worden was voor ons geen uitdaging.

Voertuigbelettering geven een professionele uitstraling en gratis reclame als u ermee rond rijdt.

Wilt u met uw voertuig ook maximale impact bij uw potientiële opdrachtgevers?

Meer weten? Vraag direct informatie aan of maak één afspraak met een van onze druk en print specialisten!

Rol banners

rolbannersWilt u het graag groot aanpakken? DMprintmedia levert een uitgebreid assortiment aan grootformaat printwerk: Posters, banners, vlaggen en reclame- of bedrijfsborden. Wij helpen u graag met het bepalen van uw keuze.

Bij reeds gerealiseerde banners en spandoeken is er al een groot scala aan vormen, materiaalsoorten en kleuren gedrukt of gedigitaal geprint, vanzelfsprekend groen, dus geen uitdaging is ons te groot. Zelfs de snelheid waarmee het soms geleverd moest worden is voor ons geen uitdaging. 

Meer weten? Vraag direct informatie aan of maak één afspraak met een van onze druk en print specialisten!

 

Domingstickers

drukkerij-malden-domming-stickersU levert producten die uw opdrachtgevers en hun medewerkers dagelijks intensief gebruiken zonder dat ze hierbij de link leggen naar u als leverancier? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing, namelijk Doming stickers. Bij reeds gerealiseerde Doming stickers is er al een groot scala aan vormen, materiaalsoorten en kleuren gedrukt of digitaal geprint, vanzelfsprekend groen, dus geen uitdaging is ons te groot. Zelfs de snelheid waarmee het soms geleverd moest worden is voor ons geen uitdaging.

Domingstickers geven een professionele uitstraling aan de producten waarop U ze aanbrengt. Niet alleen zijn deze stickers in alle gewenste oplages te produceren, ze zijn praktisch in elke vorm of formaat leverbaar. De beleving geeft het een 3D-effect en ze zijn weer-, wind-, en UV-bestendig.

Wilt u met uw producten maximale impact bij uw opdrachtgevers?

Meer weten? Vraag direct informatie aan of maak één afspraak met een van onze druk en print specialisten!

Specials

specialsdrukkerij-malden-specials-waardepapieren

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan druk- en printwerk. Dat geldt ook voor minder voor de hand liggende mogelijkheden. Als u uzelf wilt onderscheiden met een aparte vorm van drukwerk, denk dan bijvoorbeeld eens aan bierviltjes met uw eigen logo, belettering voor uw bedrijfsvoertuig(en), magneetplaten of oldtimerstickers.

Zo leveren we bijvoorbeeld stickers in veel maten en vormen; te denken valt aan contourgesneden stickers of stickers in reliëf (zogenoemde domingstickers). Domingstickers zijn een ideale manier om uw boodschap te promoten, geven een duurzame en luxe uitstraling en zijn bijzonder opvallend. Onze stickers zijn verkrijgbaar in ieder model en in opvallende glanskleuren (chroom, goud, aluminium).

Wij produceren ook regelmatig dozen, al dan niet rechtstreeks bedrukt, of omplakt met uw drukwerk voor oneindige toepassingen. Ook omplakte ringbanden voorzien van 2-, of 4-rings mechaniek waarin vele rugdiktes mogelijk zijn om uw producten optimaal te presenteren. Onze ringbanden worden altijd voorzien van laminaat om een lange levensduur te garanderen. Verder zijn wij ook het adres voor het drukken van uw waardepapieren, naar wens te voorzien van foliedruk of opliggende preegvorm. 

Wilt u het graag speciaal aanpakken, wij helpen u graag met het bepalen van uw keuze.

Meer weten? Vraag direct informatie aan of maak één afspraak met een van onze druk en print specialisten!

Reageer op onze site, wij zijn geïnteresseerd in uw mening.