DMprintmedia Als het om de totaal-indruk gaat

Raambelettering

Print

Je kunt een auto, boot , of pand een nieuw uiterlijk geven door deze te voorzien van folie in kleur of voorzien van een illustratie.

Beursdisplays_spotlight

Sign

Presenteer en promoot uw bedrijf tijdens beurzen, expositie of sport evenementen.

People working

Zakelijk drukwerk

Voor onze zakelijke klanten levert DMprintmedia een scala aan drukwerk.

Specials

specialsdrukkerij-malden-specials-waardepapieren

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan druk- en printwerk. Dat geldt ook voor minder voor de hand liggende mogelijkheden. Als u uzelf wilt onderscheiden met een aparte vorm van drukwerk, denk dan bijvoorbeeld eens aan bierviltjes met uw eigen logo, belettering voor uw bedrijfsvoertuig(en), magneetplaten of oldtimerstickers.

Zo leveren we bijvoorbeeld stickers in veel maten en vormen; te denken valt aan contourgesneden stickers of stickers in reliëf (zogenoemde domingstickers). Domingstickers zijn een ideale manier om uw boodschap te promoten, geven een duurzame en luxe uitstraling en zijn bijzonder opvallend. Onze stickers zijn verkrijgbaar in ieder model en in opvallende glanskleuren (chroom, goud, aluminium).

Wij produceren ook regelmatig dozen, al dan niet rechtstreeks bedrukt, of omplakt met uw drukwerk voor oneindige toepassingen. Ook omplakte ringbanden voorzien van 2-, of 4-rings mechaniek waarin vele rugdiktes mogelijk zijn om uw producten optimaal te presenteren. Onze ringbanden worden altijd voorzien van laminaat om een lange levensduur te garanderen. Verder zijn wij ook het adres voor het drukken van uw waardepapieren, naar wens te voorzien van foliedruk of opliggende preegvorm. 

Wilt u het graag speciaal aanpakken, wij helpen u graag met het bepalen van uw keuze.

Vraag direct informatie aan of maak een afspraak met één van onze druk en print specialisten!

Reageer op onze site, wij zijn geïnteresseerd in uw mening.