DMprintmedia Als het om de totaal-indruk gaat

Raambelettering

Print

Je kunt een auto, boot , of pand een nieuw uiterlijk geven door deze te voorzien van folie in kleur of voorzien van een illustratie.

Beursdisplays_spotlight

Sign

Presenteer en promoot uw bedrijf tijdens beurzen, expositie of sport evenementen.

People working

Zakelijk drukwerk

Voor onze zakelijke klanten levert DMprintmedia een scala aan drukwerk.

MVO

logo-mvoDMprintmedia hanteert de visie van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze activiteiten op mens en milieu. Dat doen we door het maken van bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen mens, leefwereld en economie. Ook richten we ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

DMprintmedia wil MVO gebruiken als standaard voor ons ondernemen in de 21ste eeuw. Daarom hebben wij MVO verankerd in al onze bedrijfsprocessen. Bij iedere bedrijfsbeslissing maken wij een afweging tussen de verschillende belangenvan betrokken personen, bedrijven en organisaties.

DMprintmedia ziet MVO als een proces en geen doel. Doelen die worden nagestreefd veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing. Daarom zoekt DMprintmedia naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven. Zo zijn wij een erkend leerbedrijf en beschikken we over het FSC-keurmerk, dat garandeert dat wij papierproducten gebruiken uit speciale FSC gecertificeerde productiebossen.

 

Milieu

Reageer op onze site, wij zijn geïnteresseerd in uw mening.