DMprintmedia Als het om de totaal-indruk gaat

Raambelettering

Print

Je kunt een auto, boot , of pand een nieuw uiterlijk geven door deze te voorzien van folie in kleur of voorzien van een illustratie.

Beursdisplays_spotlight

Sign

Presenteer en promoot uw bedrijf tijdens beurzen, expositie of sport evenementen.

People working

Zakelijk drukwerk

Voor onze zakelijke klanten levert DMprintmedia een scala aan drukwerk.

DMprintmedia Als het om de totaal-indruk gaat

Welkom op de website van DMprintmedia. Wij zijn een grafische onderneming, waar de meest geavanceerde druktechnieken op een unieke wijze worden gecombineerd met gedegen vakmanschap. Dat leidt tot een complete grafische dienstverlening.

Onze vakmensen voldoen aan de hoogste eisen en maken gebruik van de modernste machines. Het resultaat: drukwerk van topkwaliteit! Ons voortdurende streven naar perfectie bepaalt immers het succes dat u met uw drukwerk heeft en daarmee ons bestaansrecht.

In onze visie staat de klant in het middelpunt. Dat is zeker niet het veelgebruikte cliché, maar een overtuiging die door alle medewerkers wordt gedragen. Onze organisatie is volledig ingericht op dienstbaarheid aan de klant. Wij zijn betrokken bij elke opdracht, groot of klein, van concept tot eindproduct.

Al onze medewerkers hebben een flexibele, creatieve en probleemoplossende instelling. Zij begrijpen daardoor de kern van uw opdracht. Ons doel is om goed en snel te leveren, ook bij keiharde deadlines. Daarmee willen wij ons richten op een lange-termijn-relatie met tevreden klanten. Ook werken wij met korte communicatielijnen, waardoor u snel wijzigingen kunt doorgeven of op de hoogte kunt zijn van de status van uw opdracht.

DMprintmedia is lid van de Koninklijke Vereniging van Grafische Ondernemers (KVGO).

Reageer op onze site, wij zijn geïnteresseerd in uw mening.